Koppel massage

Bij Koppel massage worden beide partners los van elkaar individueel gemasseerd. Er is één masseur/masseuse aanwezig en u wordt beiden om de beurt gemasseerd. Daarbij geeft de masseur/masseuse coaching en tips hoe u elkaar kunt masseren. 

U maakt een keuze uit ons aanbod massages, zoals Lomi Lomi of de haptonomische (zwangerschaps)massage. Een bijzondere ervaring voor u en uw partner.

 

Online boeken?

Stap 1: klik rechtsonder in uw scherm op ‘Boek nu’.

Stap 2: selecteer uw locatie (Leiden of Oegstgeest).

Stap 3: selecteer de tijdsduur en gewenste massage.

Stap 4: selecteer de datum en tijd voor uw massage.

Stap 5: vul uw gegevens in en geef aan of u op locatie of online wil betalen.

Stap 6: scroll naar beneden, ga akkoord met de boekingsvoorwaarden en klik op ‘afspraak bevestigen’.

Stap 7: uw boeking is definitief nadat u een bevestiging via mail heeft ontvangen.

Heerlijk ontspannen én samen ontdekken

Onze Koppel massage is geen standaard duo massage. Bij deze massage worden u en uw partner los van elkaar gemasseerd in plaats van tegelijkertijd. Dit creëert een unieke situatie waarin ontspanning en coaching samenkomen. De andere partner wordt gaandeweg betrokken in de massage. De eerste stap is voelen hoe u aanraakt en masseert; tegelijk krijgt u feedback om meer voelend naar elkaar te zijn; wat voelt u van elkaar? Hoe kleurt dat de communicatie en verbinding? Reageren op elkaar en voelen hoe dat de verbinding versterkt. Dat is waar het bij de Koppel massage om draait.

De Koppel massage in onze kleinschalige massagepraktijk in Leiden is een ware hands-on behandeling. Het is een ideale keuze voor stellen die de kunst van het masseren in de vingers willen krijgen om ook thuis de perfecte massage te geven. Ontvang zelf een heerlijke massage van onze masseur én krijg tips en tricks om de eigen massagevaardigheden uit te breiden en jouw voelend vermogen naar elkaar te verbeteren.

Een mix van relatie coaching/voelend communiceren en ultiem ontspannen met de 4-handen massage

Unieke 4-handen massage

In het tweede deel van de massage ontstaat een bijzondere samenwerking. Dit onderdeel biedt ultieme ontspanning en uitdaging om controle los te laten; overgave en genieten. De gemasseerde ontvangt een professionele 4-handen massage op maat van de partner en de masseur.

Koppel-Coaching massage: €145.- per 120minuten (1 masseur)

 

Massagetechnieken

Het is mogelijk om beiden een andere massage te kiezen. U kunt kiezen uit verschillende massages voor ontspanning van lichaam en geest of om lichamelijke klachten te verlichten. Waar de een zich goed voelt bij lange strelingen en lichte druk, heeft de ander meer behoefte aan een stevige bindweefselmassage. Zijn jullie samen in verwachting van een kindje? Dan is de Koppel massage juist een extra aanrader en zeker mogelijk. In dit geval is de Koppel massage zelfs extra bijzonder en verbindend tegelijk! 

 

Boek onze massage workshop

Altijd al jouw massage vaardigheden willen verbeteren? Leiden Spa Massages & Rituals geeft een speciale massage workshop voor kleine groepen (maximaal 3 personen). U krijgt een introductie van de verschillende massagetechnieken en ervaart wat aangeraakt worden met u doet. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de basisprincipes- en technieken van massage. Door te rouleren kom ieder aan de beurt in de rol van gever, ontvanger en waarnemer. De focus ligt vooral op het doen. Dit is immers de beste manier om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Tevens komen de beginselen van Haptonomie aanbod; voelend en duidelijker communiceren, wat weer versterkend werkt in de vriendschap. 

Het doel van de massage workshop is dat u na afloop een prettige massage kunt geven en ontvangen en dat u vaardigheden zijn verbeterd. Tegelijkertijd is onze massage workshop een leuke activiteit met vrienden of vriendinnen  met voor ieder een zes-handen massage als bonus. De massage workshop in onze praktijk in Leiden neemt circa 2 tot 3 uur in beslag. Neem contact met ons op voor een prijsopgave of meld u direct aan.