Mylogenics behandeling

Deze behandeling is enkel beschikbaar voor vrouwen.

Mylogenics is een behandeling waarbij aanhoudende fysieke gewrichts- of spierklachten of een blessure worden verholpen. Daarnaast kan deze effectieve methode ook worden ingezet om blessures te voorkomen.

De werking van Mylogenics

Door middel van de holistische benadering van Mylogenics krijgt u de controle over uw gezondheid weer terug. Met begeleiding in supplementenadvies, sport en beweging, richt Hannan zich op op maat gemaakte oplossingen. De unieke technieken van Hannan zijn gebaseerd op wereldwijd toegepaste behandelstromingen en diepgaande kennis van anatomie en myologie.

De Mylogenics behandeling bij Leiden Spa Massages wordt verzorgd door Hannan Demnati. Tijdens deze behandeling worden naast het verhelpen van klachten en blessures ook zwakke plekken in je spier- en zenuwstelsel opgespoord en verholpen. Dit draagt bij aan een spoedige revalidatie.

Vraagt u zich af of uw klacht ook met Mylogenics kan worden behandeld? Neem contact op met Leiden Spa Massages.

Een Mylogenics behandeling boeken?

Stap 1: klik rechtsonder in uw scherm op ‘Boek nu’.

Stap 2: selecteer uw locatie (Leiden of Oegstgeest).

Stap 3: selecteer de tijdsduur en gewenste massage.

Stap 4: selecteer de datum en tijd voor uw massage.

Stap 5: vul uw gegevens in en geef aan of u op locatie of online wil betalen.

Stap 6: scroll naar beneden, ga akkoord met de boekingsvoorwaarden en klik op ‘afspraak bevestigen’.

Stap 7: uw boeking is definitief nadat u een bevestiging via mail heeft ontvangen.

Door de effectieve technieken van een Mylogenics behandeling voelt u zich weer helemaal hersteld en is uw lichaam klaar voor een spoedige revalidatie

Het doel van een Mylogenics behandeling

Het ultieme doel van de Mylogenics behandeling is het herstellen van optimale structuur, beweging en functie van spieren en weefsels. Mylogenics onderscheidt zich door zeer specifieke behandeltechnieken, waarmee verklevingen worden opgeheven, zenuwvezels en bloedvaten worden bevrijd, en de spier krijgt weer zuurstof en bloedcirculatie. Door voor Mylogenics te kiezen ervaar u een effectieve aanpak die verder gaat dan standaard fysiotherapie en manuele therapie.