Coaching massage voor ontspanning en energie

U laten coachen en genieten van een massage; onlogisch of een krachtige combinatie? De ervaring leert dat coaching en massage samen veel goed doen voor het lichaam. Blokkades kunnen sneller worden opgeheven wat de balans in uw leven terugbrengt. Voorafgaand van deze massage vindt een intakegesprek plaats of iets meer tijd om af te stemmen voorafgaande aan de massage.

Een afgestemde haptonomische-, sport- en diepweefsel- massage in één voor sneller herstel

Optimaal herstel met een coaching massage op maat​

Onze coaching massage in Leiden is een haptonomische-, sport- en diepweefsel- massage in één. Hierbij is ruimte voor gesprek en afstemming over wat voelbaar wordt tijdens de massage. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Door deze verbinding staan klachten en symptomen vaak op niet zichzelf. Voor een gezond lichaam en geest moeten alle verschillende componenten in evenwicht zijn. Bij de coaching massage (op basis van haptonomie) gaan we dan ook een stapje verder dan druk uitoefenen op de pijnlijke plekken. Samen gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaak van de fysieke of psychische klachten. Heeft u meer behoefte aan volledige ontspanning? Boek dan ontspanningsmassage voor een heerlijk me-time momentje. Of voor extra- deep relax – Lomi lomi massage voor een meer spirituele aanpak. Gericht op meer stromen van Energie, overgave en voelende aspect.

Tijdens de coaching massage leggen we een link naar het dagelijks leven. Zaken als uw voedingspatroon en levensstijl hebben een grote invloed op uw lichamelijk en geestelijk welzijn. Deze massagevorm wordt om deze reden ook wel als een therapeutische massage gezien, vanuit een holistische benadering. U komt dichter tot jezelf en leert contact te maken met uw eigen lichaam. Al met al is de coaching massage van Leiden Spa Massages & Rituals gericht op pijnlijke spieren, drukpunten én ontwikkelingsmogelijkhed

×