Duo massage: samen genieten

Met een duo massage geniet u samen met uw partner, beste vriend(in), moeder of zus van een fijne massage. Ga voor totale ontspanning of kies voor een ‘stevigere’ aanpak om pijnlijke spieren los te maken. Onze duo massages vinden plaats in één ruimte. Het biedt de mogelijkheid om met twee personen tegelijkertijd een massage te ontvangen. Het is hierbij mogelijk om per persoon een andere massage te kiezen. Tijdens het boeken van uw duo massage kunt u uw voorkeuren aangeven als opmerking bij het invullen van uw gegevens.

Online boeken?

Stap 1: klik rechtsonder in uw scherm op ‘Boek nu’.

Stap 2: selecteer uw locatie (Leiden of Oegstgeest).

Stap 3: selecteer de tijdsduur en gewenste massage.

Stap 4: selecteer boven in het scherm door welke medewerker u wilt worden gemasseerd (geen voorkeur is ook mogelijk).

Stap 5: maak een keuze in de datum en tijd voor uw massage.

Stap 6: vul uw gegevens in en geef aan of u op locatie of online wil betalen.

Stap 7: scroll naar beneden, ga akkoord met de boekingsvoorwaarden en klik op ‘afspraak bevestigen’.

Stap 8: uw boeking is definitief nadat u een bevestiging via mail heeft ontvangen.

Onze duo massage

Tijdens onze duo massage ligt u allebei in één salon en word u tegelijkertijd gemasseerd. Ieder heeft zijn eigen masseur en ligt op een eigen massagetafel, in tegenstelling tot bij onze koppel massage. Hierbij wordt u na elkaar gemasseerd door dezelfde masseur in dezelfde salon. Een bijzondere eigenschap van de koppel massage is het coachende element. Deze massage wordt afgesloten met een unieke 4-handen massage.

Bij een duo massage masseren de professionele masseurs (bijna) synchroon, zodat u allebei op hetzelfde moment dezelfde beleving ervaart. Het idee dat een vriend(in) of partner op de tafel naast jou ligt, kan ook drempelverlagend werken voor mensen die een massage best spannend vinden. Al met al is een duo massage een leuk (én ontspannend!) uitje om samen te doen. Wilt u graag met z’n drieën tegelijkertijd genieten van een massage? Bij Leiden Spa Massages en Rituals kan dat. In dit geval liggen twee personen samen in dezelfde ruimte en zal de derde persoon in een andere salon gemasseerd worden.

Samen een dagje relaxen met een duo-massage

Kies voor dezelfde of verschillende massages

Bij een duo massage kunt u dezelfde massage kiezen, maar dat hoeft niet. Wellicht wil jij graag een intensieve bindweefselmassage voor soepele spieren, terwijl de ander juist ontspanning zoekt. In onze praktijk in Leiden is de duo massage geheel op eigen wens af te stemmen. Elke combinatie is mogelijk. Op deze manier kunnen jullie allebei de massage kiezen die bij jou past. U kunt jouw voorkeur op voorhand of ter plekke aangeven.

Duo-massage: €145,- 60minuten

Combineer met een scrub op body wrap

Voor de ultieme wellness ervaring is het mogelijk om de duo-massage te combineren met een pakking en/of scrub; spa ritual. Een scrub is bedoeld om alle dode huidcellen aan de huidoppervlakte te verwijderen, voor een zijdezacht resultaat. Bij Leiden Spa Massages en Rituals bieden we tevens de keuze uit diverse lichaamspakkingen, ook wel bekend als body wraps. De wrap wordt aangebracht op het gehele lichaam (vanaf de nek). De body wraps bevatten natuurlijke ingrediënten zoals chocolade of algen die diep doordringen in de huid. De pakking heeft zowel een ontgiftende als voedende werking en is bovendien een fijne afsluiter van de duo-massage.

Geef een duo massage cadeau!​

Met de Leiden Spa Massages en Rituals cadeaubon geeft u ontspanning cadeau. Verras jouw partner of iemand anders met een duo-massage voor een complete wellness experience die u samen kunt beleven. De ontvanger van de cadeaubon kan deze uiteraard ook gebruiken voor één van onze andere massages.