Ontspanningsmassage op maat​

Een ontspanningsmassage is ideaal om lekker tot rust te komen en uw spieren los te maken. De drukte van alledag kan voor even worden vergeten. Ook toe aan een moment van diepe ontspanning? Druk op de pauzeknop en boek een heerlijke ontspanningsmassage. We staan voor u klaar om u in de watten te leggen.
 

Online boeken?

Stap 1: klik rechtsonder in uw scherm op ‘Boek nu’.

Stap 2: selecteer uw locatie (Leiden of Oegstgeest).

Stap 3: selecteer de tijdsduur en gewenste massage.

Stap 4: selecteer boven in het scherm door welke medewerker u wilt worden gemasseerd (geen voorkeur is ook mogelijk).

Stap 5: maak een keuze in de datum en tijd voor uw massage.

Stap 6: vul uw gegevens in en geef aan of u op locatie of online wil betalen.

Stap 7: scroll naar beneden, ga akkoord met de boekingsvoorwaarden en klik op ‘afspraak bevestigen’.

Stap 8: uw boeking is definitief nadat u een bevestiging via mail heeft ontvangen.

Een momentje voor uzelf

De ontspanningsmassage is het meest populair onder de verschillende vormen van massages. Het is een combinatie tussen ontspanning en diepweefselmassage. Een afgestemde massage in een ideale mix van haptonomie, Shiatsu, diepweefsel-, sport- en bindweefselmassage. Over het algemeen is een ontspanningsmassage een vrij zachte massage en is de massage bedoeld om lichaam en geest tot rust te brengen. U kunt deze massage dan ook gerust boeken als u geen fysieke klachten heeft en simpelweg uw hoofd leeg wilt maken. De heerlijk geurende oliën die gebruikt worden tijdens de massage, voelen prettig op de huid en zorgen ervoor dat u nog gemakkelijker kunt ontspannen.

Heeft u meer behoefte aan een wat stevigere massage, eventueel met passend advies? Bekijk onze coaching massage of ontdek het therapeutische effect van warme stenen met onze hot stone massage.

 

Vaarwel stress: creëer het perfecte me-time momentje met een ontspanningsmassage

De effecten van een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage voelt niet alleen heel fijn, het is ook nog eens gezond! Door de massage worden spanningen in het lichaam weggemasseerd. De last die u ervaart van stijve en pijnlijke spieren, kan op deze manier worden verlicht. Een ontspannende massage kan bijdragen aan het volgende:

  • Vermindering van stress
  • Meer energie
  • Betere nachtrust
  • Een betere bloedcirculatie
  • Meer beweeglijkheid
  • sneller spierherstel

De ontspanningsmassage heeft (bij regelmatige sessies) tevens een preventieve werking op de algehele gezondheid. Meer informatie over de kosten van een professionele massage bij onze praktijk.

Hoe werkt een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschap ontspanningsmassage werkt nét even anders dan een reguliere massage. U kunt namelijk niet comfortabel op uw buik liggen, vooral niet als u wat verder in het zwangerschapstraject zit. Bij een zwangerschapsmassage worden de drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder vermeden. Het is goed om te weten dat we in onze praktijk géén massagetafel met uitsparing hebben. De massage wordt liggend op de zij gegeven waarbij het lichaam ondersteund wordt met kussens. De buik wordt hierbij niet gemasseerd.