Massages

Ontspanningsmassage
op maat

Creëer het perfecte me-time moment met een ontspanningsmassage. Het is een combinatie tussen ontspanning en diepweefselmassage.
Lees verder

Nek-schouder-rug massage diepweesel/intensief

Heeft u last van pijnlijke en stijve spieren? Boek onze Thaise Shiatsu massage om bepaalde nek- en schouderklachten snel te verlichten.
Lees verder

Coaching massage

Onze coaching massage is een haptonomie, sport en deep tissue massage in één. Het richt zich op pijnlijke spieren, drukpunten en ontwikkelingsmogelijkheden.
Lees verder

Ontspannen met een Hotstone massage

Laat je spieren verwarmen en ontspannen met een heerlijke hotstone massage. Onze hot stone massage is pure verwennerij voor het lichaam!
Lees verder

Cellulite- en bindweefselmassage
met cupping

Maak kennis met de veelzijdige massagetechniek cupping! Door middel van warme cups worden verklevingen losgemaakt en komt de collageenproductie op gang.
Lees verder

Haptonomische (zwangerschaps)massage

In een comfortabele rug- en zijligging veel aandacht voor de rug en buik. Naar wens aangevuld met voeten-, hoofdhuid-, nek- en schouder massage.
Lees verder

Lomi lomi massage

Bij deze Hawaiiaanse massage draait alles om lange, vloeiende bewegingen.
Lees verder

Cees' signature massage

Senior masseur Cees de Vries biedt zijn eigen signature massage. Maak kennis met een verschillende stijlen.
Lees verder

Bindweefsel cellulite massage

Een stevige massage met vele gunstige effecten op de huidstructuur.
Lees verder

Duo massage

Met een duo massage geniet je samen tegelijkertijd in één ruimte van een fijne massage.
Lees verder

Koppel massage

Bij Koppel massage worden beide partners los van elkaar individueel gemasseerd in een massage naar keuze.
Lees verder

Bedrijfsmassage

Een massage op de werkvloer kent vele voordelen. Zo levert een bedrijfsmassage een belangrijke bijdrage aan de vitaliteit en werkbeleving van de werknemers.
Lees verder

Gezicht-hoofd-voeten massage

Bij de Gezicht-hoofd-voeten massage is er extra aandacht voor gezicht, hoofd en voeten. Voor een extra diep effect van ontspanning.
Lees verder

Reiki massage

Diepe ontspanning en zelfgenezing gaan samen bij deze massage. Door middel van handopleggingen worden energiebanen gezuiverd en knelpunten in het lijf weggenomen.
Lees verder

Zwangerschapsmassage

Ook als je zwanger bent, kun je je laten masseren. Een zwangerschap gaat vaak gepaard met lichamelijke ongemakken zoals pijn in de rug, vochtophoping en vermoeidheid
Lees verder

Postnatale massage

De zwangerschap en bevalling zijn intense periodes, waarin het lichaam verandert. Vandaar dat Leiden Spa een postnatale massage aanbiedt.
Lees verder

Post-Covid herstel massage

Het Covid-19 virus heeft bij sommige mensen veel invloed op de mentale en fysieke gezondheid. Bepaalde klachten kunnen voor een langere tijd aanhouden. Leiden Spa kan met behulp van een post-Covid massage helpen bij het herstel.
Lees verder

4-Handen massage

De 4-Handen Massage bij Leiden Spa is een bijzondere ervaring, waarbij je dubbel kunt genieten. Je wordt tijdens de massage synchroon gemasseerd door twee masseurs, die gebruik maken van vier handen.
Lees verder

Sport massage

Sporters krijgen te maken met stijve en verkorte spieren. Een sport massage is voor sporters geen overbodige luxe. Onze sport massages zijn intensief en stimulerend voor de bloedsomloop. Vergelijkbaar voor de sport massages zijn onze Thai Shiatsu massages/nek schouders massages.
Lees verder

Oncogolische massage

Ontdek de helende kracht van oncologische massages. De oncologische massages zijn voor mensen die te maken hebben met kanker. Deze zorgvuldige en kalmerende massage biedt verlichting en ondersteuning tijdens het behandelproces.
Lees verder

Ouder-kind massage

De ouder-kind massage van Leiden Spa is hét perfecte dagje uit in de vakantie of in het weekend. Tijdens deze massage kunnen ouder en kind samen volledig ontspannen. Een ouder-kind massage is dé manier om kinderen te leren ontspannen.
Lees verder