Bedrijfsmassage

Steeds meer bedrijven huren een professionele masseur in om hun personeel gezond en fit te houden. Het is een kleine, maar zeer waardevolle investering met een doeltreffend karakter. Een regelmatige bedrijfsmassage gaat ziekteverzuim tegen en zorgt voor gemotiveerde medewerkers. Naast massages in onze eigen praktijk biedt Leiden Spa Massages & Rituals ook massages op de werkvloer aan. Ideaal als onderdeel van een corporate wellness programma.

Online boeken?

Stap 1: klik rechtsonder in uw scherm op ‘Boek nu’.

Stap 2: selecteer uw locatie (Leiden of Oegstgeest).

Stap 3: selecteer de tijdsduur en gewenste massage.

Stap 4: selecteer boven in het scherm door welke medewerker u wilt worden gemasseerd (geen voorkeur is ook mogelijk).

Stap 5: maak een keuze in de datum en tijd voor uw massage.

Stap 6: vul uw gegevens in en geef aan of u op locatie of online wil betalen.

Stap 7: scroll naar beneden, ga akkoord met de boekingsvoorwaarden en klik op ‘afspraak bevestigen’.

Stap 8: uw boeking is definitief nadat u een bevestiging via mail heeft ontvangen.

Massage op locatie voor ieder bedrijf​

De massage op locatie is over het algemeen inzetbaar voor ieder bedrijf. Bedrijfsmassages zijn met name sterk aan te bevelen bij langdurige eenzijdige belasting en computerwerkzaamheden. Een regelmatige massage helpt bij het verminderen van nek-, rug- en schouderklachten, maar werkt ook om preventief dergelijke klachten te voorkomen. Met een massage tussen het werken door of na de lunchpauze creëert u een rustmomentje voor uw werknemer. Na de massage heeft hij of zij de volledige energie en rust om de werkzaamheden weer op te pakken.

Voordelen van massage op het werk​​

Een massage op de werkvloer kent vele voordelen. Zo levert een bedrijfsmassage een belangrijke bijdrage aan de vitaliteit en werkbeleving van de werknemers. Niet gek dus dat steeds meer ondernemingen hun werknemers belonen met een heerlijke massage na een drukke periode of na het behalen van een target. Bovendien zijn massages op het werk een erkende ARBO maatregel en daardoor fiscaal aantrekkelijk. Alle voordelen van een bedrijfsmassage op een rij:

  • Vermindert de werkstress;
  • Voorkomt RSI-klachten;
  • Preventie van werkgerelateerde klachten en uitval;
  • Een goede werksfeer en verbetering van bedrijfsimago;
  • Bevordering van de productiviteit en creativiteit;
  • Werkgevers profiteren van fiscaal voordeel.

Kies voor een abonnement op bedrijfsmassages

Een massage op het werk kan op regelmatige basis worden ingezet ter preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Tevens wordt het aanbieden van massages onder werktijd ook gezien als aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorziening. Leiden Spa Massages & Ritual biedt een zakelijk abonnement voor bedrijven in Leiden en omgeving. Hierbij heeft u als werkgever de keuze uit verschillende massages, zoals onze bindweefselmassage of ontspanningsmassage op maat. Om praktische reden behoort de hot stone massage niet tot de keuzemogelijkheden.

Bedrijfsmassages hebben een positief effect op de gezondheid en arbeidsbeleving van uw medewerkers

Onze werkwijze

Leiden Spa Massages & Rituals bestaat uit een team van gekwalificeerde masseurs. Onze massages en werkwijze kenmerken zich door betrokkenheid en afgestemd wat de persoon/het lichaam nodig heeft. Wij komen met één of meerdere masseurs naar uw bedrijfspand en dragen zorg voor alle benodigdheden (denk aan handdoeken, olie en de mobiele massagetafel). Hier heeft u als werkgever geen omkijken naar. Op voorhand stemmen wij de duur en het soort massage met u af. Bij voorkeur vinden de massages plaats in een aparte ruimte.

Voorafgaand de massage vragen wij of de medewerker op zijn of haar gemak is om de bovenkleding uit te trekken. Is dit niet het geval, dan bieden we een fijne stoelmassage aan waarbij de kleding aangehouden kan worden.

Bedrijfsmassage kosten

Het aanbieden van massages op de werkvloer is wellicht aantrekkelijker geprijsd dan u denkt. De Belastingdienst erkent dat de (stoel)massage een effectief middel is ter preventie van stress en werkgerelateerde klachten. Dit heeft als voordeel dat de bedrijfsmassage fiscaal aftrekbaar is, op voorwaarde dat de massages zijn opgenomen in een Arboplan en deze tijdens werktijd plaatsvinden. Benieuwd naar onze tarieven? Bij Leiden Spa Massages & Rituals geloven we in maatwerk. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte die aansluit bij uw wensen voor de bedrijfsmassage.