Reiki massage

Tijdens de Reiki massage ervaar je een ontspanningsmassage met elementen van Reiki. Diepe ontspanning en zelfgenezing gaan hand in hand bij een Reiki massage. Door middel van handopleggingen worden energiebanen gezuiverd en knelpunten in het lijf weggenomen. Het resultaat: een energieboost, minder lichamelijke spanningen en stressreductie. Kies voor Reiki met een massage op maat.

 

Online boeken?

Stap 1: klik rechtsonder in uw scherm op ‘Boek nu’.

Stap 2: selecteer uw locatie (Leiden of Oegstgeest).

Stap 3: selecteer de tijdsduur en gewenste massage.

Stap 4: selecteer boven in het scherm door welke medewerker u wilt worden gemasseerd (geen voorkeur is ook mogelijk).

Stap 5: maak een keuze in de datum en tijd voor uw massage.

Stap 6: vul uw gegevens in en geef aan of u op locatie of online wil betalen.

Stap 7: scroll naar beneden, ga akkoord met de boekingsvoorwaarden en klik op ‘afspraak bevestigen’.

Stap 8: uw boeking is definitief nadat u een bevestiging via mail heeft ontvangen.

Wat is Reiki precies?

Reiki is een holistische behandelmethode uit Japan. De term Reiki staat voor ‘Universele Energie’ en bestaat uit de woorden Rei (‘geest’ of ‘ziel’) en Ki (‘energie’ of ‘levenskracht’). De van oorsprong Japanse behandelwijze is gebaseerd op de energieoverdracht tussen therapeut en cliënt. De Reiki therapeut fungeert als het ware als een doorgeefluik en gebruikt zijn/haar handen om de levensenergie te laten stromen. Blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau worden hierdoor opgeheven. U zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en in balans gebracht.

 

Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen

Diepe ontspanning en herstel

Een Reiki behandeling kan worden ingezet bij zowel lichamelijke als geestelijke problemen. Zo wordt Reiki ingezet bij uiteenlopende fysieke kwalen als hoofdpijn, maag- en darmklachten. Tevens helpt Reiki om negatieve (denk)patronen te doorbreken en de disbalans in het lichaam te herstellen. Onze Reiki massage is een combinatie tussen een  ontspanningsmassage en een Reiki behandeling. Hierdoor komt u volledig tot rust en profiteert u tegelijkertijd van de helende werking van Reiki. De belangrijkste Reiki massage voordelen op een rij:

  • Vermindert spanningen en stress
  • Brengt de geest tot rust
  • Stimuleert het zelfhelend vermogen
  • Bevordering bij het loslaten van emoties
  • Versterkt de verbinding met uzelf

Maak kennis met de Reiki therapeut van Leiden Spa

Bij Leiden Spa Massages & Rituals verwelkomt onze Reiki therapeut u graag voor een massage. Met zijn handen maakt hij de energieblokkades ongedaan door extra energie door het lichaam te laten stromen. De energie die gebruikt wordt is niet de persoonlijke energie van de Reiki therapeut, maar energie uit de kosmos. 

Reiki ook kan worden geboekt met een massage op maat zoals onze ontspanningsmassage.