Lomi lomi massage

Onze Lomi lomi massage combineert het beste van een zachte ontspanningsmassage en een lichte deep tissue massage. De massage is bedoeld om uw energie te voelen en te laten stromen. Pijnlijke spierknopen en blokkades in het lichaam worden opgeheven waardoor u lekkerder in uw vel zit!

 

Online boeken?

Stap 1: klik rechtsonder in uw scherm op ‘Boek nu’.

Stap 2: selecteer uw locatie (Leiden of Oegstgeest).

Stap 3: selecteer de tijdsduur en gewenste massage.

Stap 4: selecteer boven in het scherm door welke medewerker u wilt worden gemasseerd (geen voorkeur is ook mogelijk).

Stap 5: maak een keuze in de datum en tijd voor uw massage.

Stap 6: vul uw gegevens in en geef aan of u op locatie of online wil betalen.

Stap 7: scroll naar beneden, ga akkoord met de boekingsvoorwaarden en klik op ‘afspraak bevestigen’.

Stap 8: uw boeking is definitief nadat u een bevestiging via mail heeft ontvangen.

De Lomi lomi massage is helend voor lichaam en geest

Een momentje voor uzelf

Lomi Lomi is een traditionele massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii. Op deze eilandengroep wordt deze massage al eeuwenlang uitgevoerd. Elke generatie heeft zijn eigen draai gegeven aan de Lomi Lomi massage, maar in de basis bestaat de massage uit lange, vloeiende strijkingen met de handen, onderarmen en ellebogen. Wist u dat er ook varianten bestaan waarin wordt gewerkt met stokken, stenen of schelpen? De massagetechnieken van Lomi Lomi zijn een weerspiegeling van de bewegingen en ritmes van de natuur. De oceaangolven aan de kust van Hawaii in het bijzonder.

De Lomi Lomi massage geeft extra energie en laat deze stromen wat zorgt voor meer balans. Tijdens de massage richt u zich op het openen van energiekanalen in uw lichaam zodat blokkades kunnen worden opgeheven. De vloeiende, golvende strijkingen spoelen de spanningen en negatieve emoties als het ware weg. U kunt deze behandeling zien als een energetische massage met een twist voor complete lichaamsontspanning. Onze Lomi lomi massage voelt zacht, ontspannend en meditatief aan. Heeft u meer behoefte aan een stevige massage? Bekijk onze bindweefselmassage voor een meer spirituele aanpak.

Al met al is de Lomi lomi massage een combinatie van diverse stijlen voor goede lichaamsontspanning. Met Energie-werk en flow nog een laagje diepere ontspanning; met meer dynamiek, afstemming en connectie in de massage wordt jouw energie meer voelbaar en gaat stromen!