Cees' signature massage

Voor een écht unieke beleving biedt Cees de Vries, oprichter van Leiden Spa Massages & Rituals, zijn eigen signature massage. Een aanrader voor iedereen die uit zijn comfort zone wil stappen en zoekt naar maximale ontspanning.

Online boeken?

Stap 1: klik rechtsonder in uw scherm op ‘Boek nu’.

Stap 2: selecteer uw locatie (Leiden of Oegstgeest).

Stap 3: selecteer de tijdsduur en gewenste massage.

Stap 4: selecteer boven in het scherm door welke medewerker u wilt worden gemasseerd (geen voorkeur is ook mogelijk).

Stap 5: maak een keuze in de datum en tijd voor uw massage.

Stap 6: vul uw gegevens in en geef aan of u op locatie of online wil betalen.

Stap 7: scroll naar beneden, ga akkoord met de boekingsvoorwaarden en klik op ‘afspraak bevestigen’.

Stap 8: uw boeking is definitief nadat u een bevestiging via mail heeft ontvangen.

Ervaar verschillende massage stijlen

De Cees’ signature massage kenmerkt zich door de combinatie van verschillende stijlen. Hierbij kunt u denken aan technieken van de flow ontspanningsmassage (Lomi lomi),  Thai-Shiatsu– deep tissue massage, Kashmir- of de haptonomische massage. Veel van onze massages hebben invloeden van Haptonomie, de ‘leer van het voelen’. Een haptonomische massage activeert het lichaamsbewustzijn en werkt ontspannend.

Tijdens één uitgebreide sessie maakt u kennis met een breed pallet massagevormen uit zowel de Westerse wereld als daarbuiten. Ideaal als u wilt ontdekken welke massagevorm het beste bij jou past of iets nieuws wilt ervaren. Door het toepassen van diverse technieken zorgt de masseur of masseuse voor een ontwaking van al uw zintuigen. Een verrijking voor lichaam en geest.

Wilt u een massage die uitdagender is dan de ‘klassieke’ Zweedse versie? Ervaar Cees’ signature massage.

Persoonlijke afstemming

Ondanks dat een zogeheten signature dish in een restaurant altijd hetzelfde is, is Cees’ signature massage nooit identiek. Verwacht een persoonlijke afgestemde massage die past bij waar jouw lichaam op dat moment behoefte aan heeft. De masseur of masseuse zorgt voor een harmonieuze mix van energie- werk, flow, diepere ontspanning en afgestemde stevige drukpunten.

Cees’ signature massage is te boeken vanaf 60 minuten tot 120 minuten. 

Over masseur Cees

Cees is fulltime masseur, leefstijlcoach en haptonoom.  Zijn haptonomische achtergrond is dan ook zeer kenmerkend voor zijn massage. Voelend en afstemmende drukpunten, wat ontspannend werkt. Tegenover zijn stevige massagestijl staat ook zachte druk, energie-werk voor stromende flow voor meer energie, overgave en loslaten van spanning. Hier komt ook de haptonomische/ tantrische achtergrond van Cees naar voren. De verschillende achtergronden en ruime ervaring als fulltime masseur maken dat Cees zijn eigen ‘signature’ massage heeft.  Een mooie afgestemde massage op maat.