Thai - Shiatsu massage

 

Effectieve verlichting van nek-en schouderklachten? Bij onze Thai – Shiatsu massage gaat de volle aandacht naar deze zones

Een momentje voor uzelf

Spanningen hopen zich op in de schouderbladen en in de nek. Dit gebied kan hierdoor pijnlijk aanvoelen. Deze pijnklachten an sich zijn natuurlijk vervelend genoeg, maar verzuurde spieren kunnen ook uw bewegingsvrijheid beperken. Spierspanningen en verkrampingen in het bovenlichaam kunnen tevens uitstralen naar het hoofd, met hoofdpijn als gevolg. Met een Thai – Shiatsu massage worden de gespannen spieren in de nek, rug en schouders losgemasseerd en de doorbloeding bevorderd.

Bij deze massagetechniek is extra aandacht voor het wegwerken van dagelijkse spanningen. De Thai – Shiatsu massage in onze massagepraktijk in Leiden wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Indien gewenst kan ook de hoofdhuid, handen en/of voeten worden gemasseerd. Tijdens een behandeling van 45 tot 120 minuten worden spierknopen losgemaakt en specifieke nek- en schouderklachten snel verlicht. Na de massage voelen de spieren een stuk soepeler en zult u merken dat bewegen gemakkelijker gaat.

De nek- en schoudermassage is goed te combineren met een andere massage, fijne bodyscrub of lichaamspakking. Benieuwd?

 
×