Oncologie massage

Ontdek de helende kracht van oncologie massages. De oncologie massages zijn voor mensen die te maken hebben met kanker. Deze kalmerende massage biedt verlichting en zorgt voor ondersteuning bij of na behandelingen in het ziekenhuis.

De oncologie massage vermindert misselijkheid, verbetert de nachtrust en ontspant het lichaam op een natuurlijke wijze. Onze ervaren masseurs zorgen ervoor dat u zich omringd voelt door warmte en zorgzaamheid.

Online boeken?

Stap 1: klik rechtsonder in uw scherm op ‘Boek nu’.

Stap 2: selecteer uw locatie (Leiden of Oegstgeest).

Stap 3: selecteer de tijdsduur en gewenste massage.

Stap 4: selecteer de datum en tijd voor uw massage.

Stap 5: vul uw gegevens in en geef aan of u op locatie of online wil betalen.

Stap 6: scroll naar beneden, ga akkoord met de boekingsvoorwaarden en klik op ‘afspraak bevestigen’.

Stap 7: uw boeking is definitief nadat u een bevestiging via mail heeft ontvangen.

Wie verzorgt de oncologie massage?

De oncologie massage wordt bij Leiden Spa verzorgd door Paula. Zij is opgeleid bij het Instituut Massage bij Kanker in Bilthoven. Het is Paula’s missie om de levenskwaliteit van mensen die getroffen zijn door een vorm van kanker te verbeteren.

 

“Ik geloof in de kracht van aanraking en ben ervan overtuigd dat massage bij kanker kan helpen bij het creëren van een positief gevoel van steun en comfort in een lastige tijd.”

Wat kan ik verwachten van een oncologie massage?

Tijdens de oncologie massage zullen onze masseurs gebruik maken van zachte massagetechnieken die gericht zijn op het verminderen van spanning, pijn en stress. De nadruk ligt op het bevorderen van ontspanning en het helpen verbeteren van de algehele balans in het lichaam. Oncologische massage wordt zodanig verzorgd dat deze veilig, verantwoord en ondersteunend is. Deze massage kan helpen om de bijwerkingen van de behandeling, zoals vermoeidheid, pijn en emotionele stress, te verminderen. Er is ook uitgebreide aandacht voor de anamnese (voorgeschiedenis).

Zorg en ontspanning hand in hand:
Ervaar de helende kracht van oncologie massage